Сторінки

понеділок, 7 грудня 2020 р.

Нові надходження

    У жовтні 2020 у нашому закладі пройшла акція "Подаруй бібліотеці книжку", в рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. До акції долучилися учні, батьки та вчителі початкових класів. 

    Дякуємо всім учасникам акції! 

    І ось результат! 



   Бібліотека поповнилася такими яскравими, цікавими, захоплюючими творами для наших діток.


    Шаленого читання!

1. Серія книг Джоан Ролінґ "Гаррі Поттер":


Книга 1. Дж.К.Ролінґ. Гаррі Поттер і філософський камінь./Переклад з англійської Віктора Морозова. За редакцією Івана Малковича та Петра Таращука. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 295 с.







Книга 2. Дж.К.Ролінґ. Гаррі Поттер і таємна кімната./Переклад з англійської Віктора Морозова. За редакцією Івана Малковича та Петра Таращука. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 333 с. 






Книга 3. Дж.К.Ролінґ. Гаррі Поттер і в'язень Азбакану./Переклад з англійської Віктора Морозова. За редакцією Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. -383 с.








Книга 4. Дж.К.Ролінґ. Гаррі Поттер і келих вогню./Переклад з англійської Віктора Морозова та Софії Андрухович. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 673 с. 








Книга 5. Дж.К.Ролінґ. Гаррі Поттер і Орден Фенікса./Переклад з англійської Віктора Морозова. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 815 с.








Книга 6. Дж.К.Ролінґ. Гаррі Поттер і напівкровний Принц./Переклад з англійської Віктора Морозова.За редакцією Олекси Нагребецького та Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 575 с.







Книга 7. Дж.К.Ролінґ. Гаррі Поттер і смертельні реліквії./Переклад з англійської Віктора Морозова. За редакцією Олекси Нагребецького та Івана Малковича- К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 639 с.





2. Серія книг Роальда Дала:

Р.Дал. ВДВ (Великий Дружній Велетень). Повість. Переклад з англійської Віктора Морозова за редакцією Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 272 с.: іл.
    "Я пишу лише про те, що забиває дух або смішить. Діти знають, що я завжди на їхньому боці", - ці слова Роальда Дала дуже точно відображають зміст і характер однієї з найблискучіших його дитячих повістей під назвою "ВДВ".
    Веселі, зворушливі і моторошні пригоди семиметрового велетня та маленької дівчинки Софії давно стали настільною книжкою для юних читачів Західної Європи та США.
    Софія та ВДА вирішили втілити один надзвичайно сміливий план, який має порятувати людей від велетнів-людожерів...
    Серед героїв книжки - англійська королева, головнокомандувач військово-повітряних сил, велетні - Тілогриз, Костохруст та інші. Світова критика називає "ВДВ" "Книгою №1" сучасної дитячої літератури.

Р.Дал. Матильда. Повість. Переклад з англійської Віктора Морозова за редакцією Олекси Нагребецького та Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 272 с.
    Матильда - геніальна дитина, проте її родичі так не вважають. Для них вона - зайвий клопіт, головний біль. І Матильда вирішує перевиховати своїх обмежених і зациклених на собі рлодичів, а заодно й жахливу директорку школи пані Транчбул... 1988 року "Матильду" було визнано найкращою в світі дитячою книжкою. 


Р.Дал. Джеймс і гіганський персик. Повість. Переклад з англійської Віктора Морозова за редакцією Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 224 с.: іл.
    "Джеймс і гіганський персик" - одна з найвідоміших дитячих повістей Роальда Дала.
    ...Так сталося, що маленький Джеймс мусить жити разом зі своїми злющими тітоньками - тіткою Шкваркою та тіткою Шпичкою, які постійно коверзують і знущаються з нього. Проте одного дня стається щось надзвичайне, і життя Джеймса та його тітоньок докорінно змінюється... Як завжди, динамічна, тривожна й безмежно весела повість одного з найпопулярніших англійських письменників не залишає місця байдужості...

Р.Дал. Фантастичний містер Лис. Повість. Переклад з англійської мови Віктор Морозов за редакцією І.Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 120 с.
    "Фантастичний містер Лис" - відома повість Роальда Дала про хитромудрого Лиса, який щовечора крадькома забігає по черзі до трьох противнючих фермерів за харчами для своєї родини. І ось фермери розробили план, як - БАХ! БАХ! БАБАХ! - застрелити містера Лиса. Та коли вони вже думали, що містер Лис ніяк не зможу врятуватися, у нього визрів сві     фантастичний план...

Р.Дал. Чарлі і великий скляний ліфт. Повість. Переклад з англійської мови Віктор Морозов за редакцією Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 272 с.: іл.
    Роальда Дала називають одним з найбільших дитячих письменників ХХ століття і "літературним батьком" Джоан Ролінґ. "Чарлі і великий скляний ліфт" - карколомне продовження найпопулярнішої повісті Р.Дала "Чарлі й шоколадна фабрика" - однієї з тих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині. Великий скляний ліфт, створений незрівнянним містером Віллі Вонкою, злітає у відкритий космос, і тут починається просто неймовірний сюжет...

Р.Дал. Чарлі і шоколадна фабрика. Повість. Переклад з англійської мови Віктора Морозова за редакцією Олекси Нагребецького та Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 240 с.
    "Чарлі і шоколадна фабрика" - найпопулярніша книга Роальда Дала, якого часто називають "літературним батьком" Джоан Ролінґ - авторки "Гаррі Поттера".
    ...Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік - на його день народження, дарували єдиний дарунок - маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих. Можливо, це найзворушливіша повість нашого часу. 

Р.Дал. Відьми. Повість. Переклад з англійської мови Віктора Морозова за редакцією Івана Малковича. - К.: "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", 2020. - 256 с.
    "Відьми" - одна з найпопулярніших дитячих повістей Роальда Дала, довкола якої поміж читачами точиться чи не найбільше суперечок. Нарешті українські "малята від 5 до 105"теж мають можливість її прочитати.




3. Серія книг Андрія Кокотюхи "Гімназист":

Книга 1. Кокотюха Андрій. Гімназист і Чона Рука. Пригодницько-детективна повість. Для середнього шкільного віку. - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. - 224 с.: іл.
    У Першій зразковц гімназії все зразкове - окрім учнів. Про гріхи кожного знає лиховісний незнайомець, який називає себе Чорною Рукою. Хто не виконає його наказів, тому непереливки. Саме через погрози Чорної Руки починаються небезпечні пригоди звичайного київського гімназиста Юрка Туряниці. Волею долі лише Чона Рука знає, хто скоїв убивство, в якому звинувачують українського воїна-добровольця.
    І восьмикласник іде по сліду, як справжній детектив. Разом з київським гімназистом та його друзхями ви потрапите в моторошні покинуті будинки, старі київські двори та лігва озброєних бандитів. Поруч з Юрком - простакуватий і мудрий приватний детектив Назар Шпиг, котрий дуже любить змінювати зовнішність та кумедний  Джентельмен на чотирьох лапах... Нова захоплива детективна повість відомого українського письменника Андрія Кокотюхи обіцяє перерости у цілу серію детективів про пригоди київського гімназиста Юрка Туряниці.

Книга 2. Кокотюха Андрій. Гімназист і Вогняний Змій. Пригодницько-детективна повість. Для  середнього шкільного віку. - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2019. - 272 с.: іл.
    Після пригод із Чорною Рукою у житті гімназиста Юрка Туряниці таємниць і загадок стало ще більше. Дивні речі кояться в столиці - одна за одною горять українські історичні будівлі. Деякі сліди ведуть до Першої зразкової гімназії, яка ризикує втратити репутацію ще й через... наркотики. Восьмикласник Юрко Туряниця разом з приватним детективом Назаром Шпигом та вірним бульдогом Джентельменом знову беруться за справу. 
    Та чи під силу звичайному гімназистові випередити злодіїв і врятувати від забуття українську історію?..
    У другій книзі відомого українського письменника Андрія Кокотюхи знову багато карколомних подій, смертельних небезпек, драматичних непорозумінь, покинутих будинків і, звичайно ж, страхітливого вогню.

Книга 3. Гамназист і Біла Ворона. Пригодницько-детективна повість. Для середнього шкільного віку. К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. - 272 с.: іл.
    Київський гімназист Юрко Туряниця вже розгадав загадку Чорної Руки і перемід Вогняного Змія. Але тепер йому протистоїть набагато небезпечніший ворог - невловима Біла Ворона. Так називає себе лиходійка, котра полює на дітей в інтернеті. Біла Ворона вишукує тих, хто не схожий на інших, і затягує їх у свої смертельні тенета. А допомагають їй, зокрема, й учні Першої зразкової гімназії. Юрко мусить зупинити Білу Ворону. І тут уже замало помочі старого сищика Назара Шпига й вірного бульдога Джентальмена. Потрібна людина, яка вміє полювати у віртуальному світі, щоб вигнати ворога у світ реальний. Тож у команді поповнення: безстрашна фронтова розвідниця Яна Вогник. І хай ворог Гострить пазурі та дзьоби, наші герої не складають зброї!.. 
    Третя книга детективної трилогії провідного майстра цього жанру Андрія Кокотюхи "Гімназист і Біла Ворона" не залишить байдужими нікого - ні дітей, ні підлітків, ні дорослих. 
    Шаленого читання!

4. Серія книг Джонатана Страуда "Агенція "Локвуд і Ко":

Книга 1. Джонатан Страуд. Сходи, що кричать. Роман. Переклад з англійської В.Панченка. - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. - 320 с.
    Привиди повертаються, щоб помститися живим! ПІсля заходу сонця вулиці міст заполонили злі духи...
    Ви боїтеся смертельного доторку привида? Коли кількість нападів духів щодня зростає, агенції психологічних розслідувань стають популярними як ніколи. Найменша, найкрихкіша - та водночас і  найкраща з них - агенція "Локвуд і Ко"!
    Познайомтеся із завзятим і трохи дивакуватим Ентоні Локвудом, а також із його вірним помічником - книголюбом Джоржем Кабінсом та їхньою новою колегою, віважною Люсі Карлайл! Разом вони застосовуватимуть свої незвичайні таланти для порятунку вашого - і, звісно ж, свого - життя!

Книга 2. Джонатан Страуд. Череп, що шепоче. Роман. переклад з англійської В.Панченка. - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. - 352 с.
    До агенції "Локвуд і Ко" - завзятого Ентоні Локвуда, книголюба Джорджа Кабінса та відважної Люсі Карлайл, найкращих лондонських фахівців із знешкодження привидів, - звертаються нові клієнти з проханням допомогти їм під час ексгумації тіла Едмунда Бікерстафа, лікаря вікторіанської доби, який усе життя намагався налагодити спілкування з мерцями. Домовину лікаря слід старанно запечатати, щоб запобігти будь-яким втручанням надприродних сил. Усе триває чудово, аж поки Джорджева цікавість не привертає увагу страхітливого фантома... Поява цього духа спричиняє  справжній хаос у Лондоні. Інспектор Департаменту психологічних розслідувань і контролю (ДЕПРІК) Барнс повідомляє Локвуда, що з домовини Бікерстафа було викрадено таємничий  скляний предмет. Цей артефакт украй небезпечний, тож Барнс наполяає, щоб його негайно відшукали. А тим часом череп, замкнений у склянці, - найдивовижніший з привидів Локвудської колекції - починає дошкуляти Люсі своїм наполегливим шепотом...

5. Серія книг Андрія Бачинського "Детективи з Артеку":

Книга 1. Бачинський Андрій. Детективи з Артеку, або команда скарбошукачів: повість / Андрій Бачинський. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 192 с.
    Герої повісті - тендітна юна скрипалька Оленка та її друзі _ Антон, Сашко і Сергій під час відпочинку у таборі на березі Чорного моря випадково дізнаються про таємницю захованих неподалік коштовностей славнозвісної Міледі, героїні роману про трьох мушкетерів. Уночі друзі таємно вирушають на пошуки скарбу, але потрапляють у вир захоплюючих пригод. Їм доведеться здійснити небезпечну подорож у печеру контрабандистів, а також вступити у справжній двобій з викрадачами музейних цінностей.
    Хто переможе в одвічному двобої зла і добра - підступність і ненависть, чи щирість і дружба?..

Книга 2. Бачинський Андрій. Детективи з Артеку. Таємниці Кам'яних Могил: повість/ Андрій Бачинський. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 272 с.
    Пригоди наших добрих знайомих, скрипальки Оленки та її друзів - Антона, Сашка і Сергія, тривають! На героїв чекають захоплюючі несподіванки та справжні випробування. Спершу хлопці прїжджають в гості до Оленки - у славне місто Львів, вважаючи, що саме там заховані коштовності Міледі.
    А незабером, на літніх канікулах, змушені вирушити до Кам'яних Могил - адже Оленчин тато у небезпеці! Чи зможуть діти знайти скарб, врятувати тати і при цьому зберегти дружбу?

6. Дві книги з  трилогії Сашка Дерманського "Чудове Чудовисько":

Книга 1. Дерманський Сашко. Чудове Чудовисько. Повість. - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. - 272 с. 
    У новій захоплюючій повісті Сашка Дерманського розповідається про незвичайне знайомство дівчинки Соні з чудовиськом Чу. За кілька місяців Чу мусить заробити сім подяк від людей, бо інакше його кинуть у Країну Жаховиськ. Безліч пригод і небезпек спіткає героїв, але справжня дружба  творить дива...

Книга 2. Дерманський Сашко. Чудове Чудовисько в Країні Жаховиськ. Повість. - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. - 288 с.
    "Це друга книжка майбутньої трилогії "Чудове Чудовисько". Щиро вважаю, що цією повістю Сашко Дерманський починає справджувати найсміливіші надії на успіх нової української дитячої літератури... Після прочитання рукопису мене від радості аж розпирало. Засмучувало одне: я не мав з ким поділитися нею, адже на той час ніхто ще книжки не читав. Я зателефонував авторові і не менше двадцяти хвилин "оспівував" його нову повість. Тоді примчав додому і запропонував рукопис синові. Далі не спав до третьої ночі, вдоволено наслухаючи, як він нестримно сам до себе гигоче, і вгадував, про що саме він у цю мить читає. Я мало не пурхав, коли син, дочитавши, забіг до мене і ми напівпошепки - бо ж усі давно сплять! - смакували найефектніші епізоди і мріяли про український Голлівуд, адже "Чудове Чудовисько в Країні Жаховиськ" ще й надзвичайно кінематографічна річ... А тепер ось не можу дочекатися, коли цю книжку нарешті надрукують, щоб і ви, любі читачі, змогли втішно порозкошувати..." 
                                                                  Іван Малкович.

7. Серія книг Іана Вайброу "Пригоди Малого Вовчика":

Книга 1. Іан Вайброу. Капосна книжка Малого Вовчика: роман / Іан Войброу; переклад з англійської Ореста Стадника. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 144 с. 
    У порядній вовчій сім'ї лихо - Малий Вовчик росте надто лагідним та добрим. Ганьба на всю вовчу громаду! Вовчик мусить негайно вирушати до Школи Поганців, щоб вивчити 9 Капосних Правил і стати справдешнім Злим Вовком!
    Про те, як добродушний та веселий Малий Вовчик намагався стати Злим Поганцем-Сіроманцем та що з цього вийшло, ви й дізнаєтесь із цієї милої та дотепної книжечки.
    Це перша перекладена українською мовою книжка відомого британського дитячого письменника Іана Вайброу із серії про пригоди Малого Вовчика, який уже встиг полюбитися мільйонам дітей у всьому світі.

Книга 2. Іан Вайброу. Геройська книжка Малого Вовчика: роман / Іан Войброу; переклад з англійської Ореста Стадника. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 172 с. 
    Це друга книжка зі знаменитої серії про пригоди Малого Вовчика. Вовчик розбагатів і став директором "Академії Пригод". Він мріє створити найвеселішу у світі школу. Допомогти у цьому має спритний пан Чудій. За добрі гроші він обіцяє облаштувати Пригодницьке Подвір'я, можна буде досхочу розважатися. Та не слід довіряти чудіям-крутіям. Замість безтурботного життя й безпечних розваг на наших друзів чекає мандрівка, сповнена небезпек, геройських вчинків та кумедних пригод.


Книга 3. Іан Вайброу. Школа привидознавства Малого Вовчика: роман / Іан Войброу; переклад з англійської Ореста Стадника. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 128 с. 
    У третій книжці цієї неймовірно пригодницької серії Малий Вовчик, Репетун, Чухля-Нюхля та Гаврик започатковують нову школу, де вдень навчатимуть таємних трюків і фокусів-покусів, а ввечері розважатимуть страшноцікавим привидознавством.
    Шкільним привидом №1 погодився стати привид дядька Вовчила-Хижачила. Залишилося тільки знайти учнів та не дати дядькові їх усіх розлякати. Проте Маленький Вовчик зовсім забув про Правило Поганця номер 9: НІКОЛИ не вірити злому підступному вовкові, а тим паче привидові злого підступного вовка.
    На друзів, як завжди, чекають захопливі мандри, загадкові зникнення та нові знайомства, завдяки яким вони врешті вирішать стати на хвіст лісовій злочинності.

Книга 4. Іан Вайброу. Малий Вовчик - лісовий детектив: роман / Іан Войброу; переклад з англійської Ореста Стадника. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 112 с.
    Четверта книжка про пригоди Маленького Вовчика вдалася супердетективною і суперсучасною. Готуйтеся познайомитися зі Жерлоком Хохмсом та його Технослідопитом, а також розшифрувати таємничі послання, вивчити генні модифікатори, шукати викраденого привида Вовчила-Хижачила та розплутувати страхітливі злочини. Адже саме цим займаються-переймаються відомі слідчі з "Лісового розшукового агенства жовтооких детективів": Маленький Вовчик, Репетун, Гаврик Воронько, Ведмедик Нормус та Чухля-Нюхля, які, хоч би що вигадав підступний пан Крутихвіст, завжди будуть на висоті.

Книга 5. Іан Вайброу. Піратська книга Малого Вовчика: роман / Іан Войброу; переклад з англійської Ореста Стадника. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 160 с.
    Непосидючий Маленький Вовчик та його приятелі - молодший братик Чухля-Нюхля, Репетун, ведмедик Нормус та Гаврик Воронько - вирушають у нові пригодницькі мандри. Цього разу на них чекають кораблі, шаблі й гармати, акули й острови, а ще війна з підступним капітаном Фрошусем за велетенську скриню скрабів і титул найнайжахнючішого пірата усіх морів.


Книга 6. Іан Вайброу. Малий Вовчик - отаман зграї: роман / Іан Войброу; переклад з англійської Віктора Морозова. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 136 с.
    У новій книзі зі знаменитої серії про Малого Вовчика нашого героя та його непосид.чих друзів чекають дивовижні пригоди. Цього разу хвалькуватий і грізний суперник Малого Вовчика - Псувачило - стає вожаком власної зграї. Він збирається стати табором у Моторошному Лісі і спіймати пана Крутихвоста, а за це ж дають велику нагороду! Чи зможе Малий Вовчик перемогти Псувачила і його компанію, провчити хитрого лиса і стати справжнім отаманом зграї? Про це ви дізнаєтеся, прочитавши цю веселу, пригодницьку і дотепну історію.

8. Серія книг Андрія Кокотюхи:

Книга 1. Кокотюха Андрій. Таємниця козацького скарбу. Детективна повість. Для середнього шкільного віку; (Мал. Анатолія Василенка), - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. - 224 с.: іл.
    Перед тобою, любий читачу, справжній деткктив, у якому беруть участь твої ровесники - тямущий Данько і спортивний Богдан, дівчинка Галка з навіженим страусом на прізвисько Футбол, кілька дорослих вуркаганів, а також непривітна ватага на чолі з Льонькою Гайдамакою... Йдеться, звичайно ж, про козацький скарб - бочку золотих монет і золоту козацьку булаву. Понад три століття ведуться пошуки цього безцінного скарбу, і лише в наші дні двоє школярів під час літніх канікул випадково наближаються до розгадки таємниці... Пан чи пропав, втікати чи залишатися, жити ви вмерти - ось такі непрості дорослі запитання постають перед відважними школярами.

Книна 2. Кокотюха Андрій. Таємниця Зміїної Голови. Пригодницький детектив. Для середнього шкільного віку; (Мал. Анатолія Василенка), - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2019, - 256 с.: іл.
    Шукачі скарбів повертаються! Тепер герої, які одного разу вже розкрили таємницю козацького скарбу, вирушають на мальовниче Поділля. Тут є старовинний княжий замок і похмурі лабіринти підземних печер. Колись у цих краях гуляв народний месник Устим Кармелюк. Вороги називали його розбійником. І десь там сподвижники Кармелюка заховали великий діамант небаченої краси. А за скарбом, звісно, полюють лихі люди. Вони хочуть забрати собі не лише діамант, а й увесь замок. Чи вдасться нашим героям  - Данилові, Богданові, Льонці та їхнім новим друзям - випередити злодіїв і врятувати замок? Що цього разу учворить шалений страус на прізвисько Футбол? Про це все ви дізнаєтесь із нового детективу Андрія Кокотюхи. Вперед, пошук починається, час пішов на хвилини!

Книга 3. Кокотюха Андрій. Таємниця підводного човна. Пригодницький детектив. Для середнього шкільного віку; (Мал. Анатолія Василенка), - К.: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2019, - 272 с.: іл.
    Вони шукали й знаходили скарби по всій Україні - на землі і під землею. Тепер на часі - підводні пригоди. У Криму, на темному дні загадкової бухти, лежить "Сом" - один із перших підводних човнів Українського Чорноморського флоту. Майже сто років тому його затопила команда, щоб він не дістався ворогам молодої Української держави. На борту "Сома" - справжній скарб, що може розкрити чимало таємниць і змінити уяву про один із героїчних епізодів нашої історії. Але що за чудовисько стереже вхід до цієї бухти? І хто ще полює за цим підводним скарбом, аби заволодіти ним і знищити таємницю? Про це хочуть дізнатися наші давні знайомі, невтомні шукачі скарбів: киїівські хлопці Данило й Богдан, їхня приятелька Галка з Полтавщини та незмінний член безстрашної команди, бойовий африканський страус на ім'я Футбол. Третя частина популярної детективної серії з життя сучасних школярів, що полюють за скарбами, пропонує ще більше пригод і несподіваних відкриттів. А ще нагадує: свою країну треба любити... Новий пригодницький детектив популярного українського письменника Андрія Кокотюхи захоплює з першої до останньої сторінки.
    

9. Серія книг Галини Вдовиченко "36 і 6 котів":

Книга 1. Вдовиченко Галина. 36 і 6 котів. Повість. Для молодшого і середнього шкільного віку; (Мал. Наталка Гайда), - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 136 с.: іл.
    36 і 6 котів - саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко - оселилися одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів.

Книга 2. Вдовиченко Галина. 36 і 6 котів детективів. Повість. Для молодшого і середнього шкільного віку; (Мал. Наталка Гайда), - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 144 с.: іл.
    36 і 6 котів повертаються! І тепер у котів-танцюристів з'явився новий талант - до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав'ярні, але ненадовго... Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 2 6 котів-детективів беруться до справи...


Книга 3. Вдовиченко Галина. 36 і 6 котів-компаньйонів. Повість. Для молодшого і середнього шкільного віку; (Мал. Наталка Гайда), - Львів: Видавництво Старого Лева, 2020. - 160 с.: іл.
    Самотнім бубусям і дідусям, що живуть у старечому будинку, потрібні помічники. А декому з великого котячого гурту час повчитися піклуватися про інших. 
      Старенькі та 36 і 6 котів зустрінуться. 
    Це знайомство приведе до неймовірних змін у житті людей і котів. Котів, які стануть не лише компаньйонами, але й футболістами і театральними акторами.
    


Немає коментарів:

Дописати коментар